Kiistämme usein ajatuksia ja väittämiä, koska ne eroavat täysin siitä maailmasta mitä seitsemänpäivää lehti meille tarjoaa. Ehkä koemme sen uuden tavan katsoa maailmaa pelottavana tai liian monimutkaisena emmekä tahdo saatika jaksa miettiä moista. Tämä on turvallista ja tiedämme kuinka tässä todellisuudessamme tulee toimia. Tiedämme mikä on oikein ja mikä väärin... Tiedämme mikä tekee meidän onnelliseksi?

Herätään vaan aamuisin vähentämään sitä asuntolainaa, koska hei! Mehän ollaan tosi ilosia siitä, kun se on maksettu?! Eikö? Ja mieti sitä kuinka paljon rahaa jääkään sitten enemmän? Voi hommata niillä rahoilla vaikka mökkin. Sitten siellä mökillä voi hoitaa pihaa kesällä, rakentaa uuden kuistin ja pienen hetken siitä kesästä nauttia siitä kuinka kaunista siellä onkaan? Ja tämä pieni hetki on sitten se jonka olemme varanneet itsellemme aikaa elää tätä elämää. Nauttien niistä kukista, perunamaasta ja siitä uudesta nätistä kuistista joka vuosikymmenessä ränsistyy... Jos emme varaa elämästä kaikkea aikaa elämiseen niin mitä tämä on? Ajankulua kuolemaan..

Teemmekö me itsestämme kiireisiä, koska muuten koemme että olisimme surullisia ja joutuisimme olemaan kaksin itsemme kanssa? Onko se sitten elämässä se vastuullinen työ, hieno auto, tennis, kultalevy vai palkintovaimo josta se onni otetaan? Se joka on se mitä täältä pitää hakea ja saada? Ja jos ei onnea saisi ottaa näistä esineistä, tekemisestä ja asioista, mistä se tulisi ottaa? Kuinka moni meistä olisi onnellinen jos viettäisi elämänsä isossa pahvilaatikossa, yksin pimeässä ilman leluja?

Mitä ihmettä tästä jää käteen jos onnea ei saa ottaa harrastuksita joilla aikansa kuluttaa niin ettei kerkiä ajatuksiaan kuunnella? Tai niistä esineistä mitä on nätti katsella ja jotka saavutuksistasi ja kovasta työstä kertovat? Tulisiko todella olla sitä mieltä että joku vitun rakkaus on ainut mikä tuo meille "todellista" onnea? Kuinka paskaa... En kai sitten nyt voi olla onnellinen, kun ei kukaan minua ikävöi iltaisin.

Ei me täältä kuolla koskaan, meillä on sairaalat! Ei ihmisiä satoja lapsia kuole päivässä nälkään, koska jos kuolisi niin niistähän kuulisi illan uutisissa... Yep yep.